Studiu asupra vietii de roacar

Avand in vedere cum reactioneaza unii oameni cand aud cuvantul rocker e greu sa te mai mire ceva. Va prezentam mai jos un studiu 'fictiv' asupra vietii de roacar in viziunea acestor creaturi, care reiese din parerile lor soptite tandru cu degetul adanc infipt in nas.

Este un lucru stiut: roacarii sunt ciudati. Avem asa ceva in clasa. Sunt adeptii unui cult necurat numit "roc". De aici si denumirea de "roacari". Par a fi foarte credinciosi acestui cult. Principalele elemente (adica alea da sa vad/aud) ale "rocului":
-roacarii se imbraca in negru;
-roacarii asculta ceva ce ei numesc "muzica", dar care nu seamana cu muzica noastra (Gutzah ruuuuulzzzz!!!).

Aspect: Roacarilor le place negrul. Tricoul negru cu cranii, moarte, draci, inscriptii si "idoli" sunt un adevarat "mast-hev". Daca n-ai asa ceva nu esti tru (sa ma exprim ca emo). Roacarii sunt foarte
amarati, n-au pic de haur pe ei, nici macar o haina de firma (neaparat naic, puuu...ma, adidas, etc). Din moment ce nu poseda haur sau haine de firma, si mai ales, nici macar nu scot un telefon de ultima generatie, rezulta incontestabil ca roacarii n-au "valoare" .
Umbla uneori in haine zdrentuite, mai ales blugii, si poarta mereu, chiar si vara, bocanci. Saracii n-au bani nici macar de niste adidasi. Femelele acestei specii sunt ori foarte urate, ori "normale" (daca poti numi un roacar "normal"), unele se machiaza excesiv cu negru, altele duc lipsa de minunatii covrigei de haur din urechi. Unghiile negre sunt iarasi un "mast-hev". Masculii au de multe ori parul lung, in anumite cazuri chiar mai lung decat al femelelor, acesta fiind unul din principalele semne distinctive. Roacarii poarta la gat diferite talismane, simboluri sataniste.

Muzica: Cum spuneam mai sus, muzica roacarilor nu seamana cu nimic din muzica noastra. "Muzica" lor se numeste roc. Ei o mai numesc metal, nu se stie de ce. Aceasta consta in niste bubuituri/huruieli sau zdranganeli combinate cu tipete sau cu voci ragusite. Roacarii canta de obicei in engleza, asa, ca sa nu inteleaga oamenii normali ce urla ei acolo. Asa isi trimit ei mesajele necurate. Daca auzi roc, FUGI! Fugi cat de repede poti, mai ales daca rasuna noaptea si exista vreun cimitir prin apropiere. Nu stim cum pot asculta ei aceasta "muzica". Roacarii asculta roc non-stop. Ma rog, aproape non-stop deoarece am inceput sa ne impunem noi, sa incercam sa-i incercam s-ai educam, sa le aratam veatza civilizata (again, Gutzah ruulzzz!).

Cultul: Toti adeptii cultului roc sunt satanisti. Satanistii sunt rai. Raul e rau. Noi suntem impotriva raului deci suntem impotriva roacarilor. Inainte, era legal sa arzi oameni pe rug, acum cica au drepturi. Cum nu putem sa ii ardem pe rug, daca insista cu acest cult si refuza sa se lepede, folosim cea mai veche metoda: pumnul. Ca deh, in ziua de azi pumnu e la putere.

Se zvoneste ca vara (de obicei) au loc niste ritualuri deosebit de importante. Aceste ritualuri se intituleaza concerte. Nush de ce, dar sunt legale. Nu va faceti griji, roacarii sunt atent supravegheati de autoritati. Se aduna cu miile pe sfintele noastre stadioane (blasfemiee!!!) pentru a venera moaste sosite probabil din Iad (locul de nastere al rocului). Nu stiu ce fac ei moashtelor, dar acestea incep sa "cante"!!! Da oameni buni, ati citit bine. Fac moashtele sa cante! Si nu doar atat. Unele moashte urla, altele chinuie un fel de viori electrice cu forma ciudata pe care le tin in maini, altele bat in tobe cu brutalitate. In momentul in care moashtele prind viata acestea le poruncesc ceva roacarilor (SCRIIIM!!!) si acestia tipa cat ii tin plamanii. Cand incep sa cante, roacarii incep sa dea din cap. Poate ca de asta au si masculii parul lung. Aflati sub influenta berii si probabil a "muzicii", ei fredoneaza o data cu moashtele. Nu stim sigur de ce au loc aceste ritualuri. Probabil ca grabesc Apocalispa. Probabil ca ne planuiesc chinuri oribile, noo, oamenilor normali. Nu stim....

Alte chestii despre roacari:

-Roacarii se imbraca in negru.
-Roacarii urasc "muzica buna"(Gutzaaah&co).
-Roacarii citesc.
-Roacarilor nu le place sa gateasca.
-Roacarii mananca pizza.
-Roacarilor nu le place sa faca curat.
-Roacarii au paru lung.
-Roacarii sunt satanisti.
-Roacarii nu se duc la discoteca.
-Roacarii dorm mult.
-Roacarii taie pisici noaptea in cimitir.
-Roacarii nu fac sport.
-Roacarii nu vor sa faca facultatea in Bucuresti.
-Roacarii asculta chestii ca: Airon Meiden, Manellica, Giudas Prist, EisiDisi, etc.
-Roacarii nu suporta muzica haus.
-Roacarii mananca bataie.
-Roacarii dau din cap.
-Roacarii nu isi coafeaza pleata.
-Roacarii fac urat daca le pui manele.
-Roacarii nu se duc la mare.
-Roacarii urasc rozul.
-Roacarii urasc hauru.
-Roacarii sunt invidiosi pe "noi"
-Roacarii se inteleg uneori prin gesturi(\m/).
-Roacarii traiesc ca niste calugari.
-Roacarii nu stiu sa se distreze.
-Roacarii se indragostesc numai de alti roacari.

Concluzie: ROACARII SUNT NAJPA!

Noi sa fim sanatosi!...ROCK ON!\m/

Niciun comentariu:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...