Ansamblu de strada

Cu ochii sclipiciosi ei te asteapta.Sunt draguti,se uita la tine cu ochii inlacrimati si dau din coada.Dar defapt sunt malefici.In mintile lor reincarnate in caini urzesc planuri de cucerire a lumii chiar de la baza societatii.Din strada.Observa oamenii si le observa slabiciunile.Apoi isi aduc raportul zilnic pe biroul sefului si isi asteapta portia de mamaliga uscata.
Cainii sunt divizati in categorii-fiecare categorie avand indeletnicirea ei,dupa cum urmeaza:
1.Cateii[asa zisii asasini siletiosi]-sunt cei care par total inofensivi dar defapt imprastie bacterii periculoase copiilor[asadar ne sterilizeaza mostenitorii ca rasa dihaniilor cu doua chisoare sa piara!] care se joaca cu ei prin suflarea puternica a botului plin de spori malefici si daunatori.
2.Santinelele[paznicii strazilor]-Acestia sunt cei care asemenea garzilor londoneze nu se urnesc din drum pentru nimic in lume,indiferent ca e frig,pentru ca stratul izolator de masa gelatinoasa protejeaza micile suflete chinuite.
3.Spionii[lingusitorii]-aceasta este grupa de caini care desi nu sunt mici reusesc prin miorlaieli sa induplece omul ce-si bucura creierul cu endorfine ingurgitand o shaorma si care fara cunostiinta dihaniei cu doua chisoare ii afla slabiciunea pentru mancare,bautura si instinct de reproducere,deci modul in care ne pot dezarma.
4.Nelegiuitii-Cea mai violenta categorie,asa-zisii "rebeli" ai rasei,care nu tin cont de regulile stricte ale cainilor pentru indeplinirea apocalipsei dihaniilor si musca din pulpele lor carnoase si ii urmaresc insetati de sange.Ei sunt anarhisti,distrug ce gasesc,zonele prin care trec ei ramanand fara carnati,pisici si mancare de caini cu gust de carne de bivol afumat.
Ce fac dihaniile cu doua chisoare?Ei bine ei investesc o multime de bani pentru incercarea de a prinde cainii,desi cu o suma de bani asemanatoare ar reusi sa-i sterilizeze.Practic dihaniile cu doua chisioare primesc un mic semnal de alarma de la anarhisti,dar nu au intr-adevar habar de calamnitatea ce va urma curand.
Fiecare catel al fiecarui om isi da
raportul noaptea cand dihania doarme,prin mesaje encriptate in codul LATRAT,in care mentioneaza toate detaliile existentiale ale OMULUI.In cartelul general al cateilor datele sunt primite,prelucrate si pe baza lor sunt formate statistici utile apocalipsei.Ne iubim animalele.Ne place sa le scarpinam dupa urechi,sa le luam in pat sa doarma cu noi,sa le lasam sa ne linga pe maini sau pe picioare si sa ne manance din farfurie.Ceea ce nu stim este ca reprezinta o adevarata amenintare pentru soarta lumii asa cum o stim daca nu suntem gata sa ne razvratim si sa ii alungam in Sahara ca pe niste hiene.Moarte cainilor!Moarte cainilor!TRAIASCA OMUL si TRAIASCA BOMBELE ATOMICE si POLUAREA care ne sunt atat de favorabile existentei noastre! **sfarsitul transmisiunii** Closing...DONE.

Niciun comentariu:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...