Lolita + Bibar = LOVE

Societatea din ziua de azi evolueaza rapid, nimic nu sta pe loc, totul e in permanenta miscare si schimbare, orele trec mai rapid, viata e mai scurta, deci mai alerta si mai dinamica. Nu mai ai timp, deci carpe diem, nu ? Dupa ce ca traiesti mai putin, iti pierzi si putinul ala de timp la scoala, ‘invatand’ chestii inutile care nu te intereseaza pe tine, care stii deja tot ce ai nevoie pentru a te descurca in viata…Nu. Suntem ca acele insecte care traiesc o singura zi…si la fel ca acele insecte, viata noastra are un singur scop, unic si maret : REPRODUCEREA.
Te duci la scoala sau intri intr-un bar si nu ai cum sa nu ii remarci, sunt mici, zgomotosi, le auzi zbieratul de cum te apropii, intorci capul in directia cu pricina si iata-i ! Sunt ei, tineretul, VIITORUL ! Viitorul acestei planete, viitorii adulti, viitoarea jucarie sexuala de plastic a viitorului Giastin Bibar de Romania care se vrea privit ca heterosexual de catre viitorii fani privati de imaginatie. Au cu totii pana in 14 ani… Te frapeaza s-o vezi pe Lolita, care a renuntat la prostiile alea puerile in favoarea placerilor adolescentine, in acei pantaloni atat de mulati si in bluza sclipicioasa care arata aproape obscen pe oasele inca neacoperite de florile carnii si simti un gust amar in gura gandindu-te la pedofilul domn Humbert al lui Nabokov incercand sa-l intelegi. Te uiti mai atent si observi parul ars de folosirea prea frecventa a placii, cerceii cu sigla PlayBoy, linia de fard de pe pleope. Langa ea sta, evident, el, Giastin Bibar, arhetipul pustiului care frange inimi deja, cu cei 12 anisori ai lui, cu ochii de caine flamand, parul de asemenea intins, atat de suprasaturat cu fixativ ca prezinta un pericol de incendiu mai ceva ca o benzinarie, bretonul ii intra in ochi, ca doar maica-sa nu-i ca toate comunistele de isi tund plozii periuta, ii place ca fiul ei e un noncomformist (la fel ca restul pustilor de altfel), isi aranjeaza blazat esarfa roz de la gat (ori suntem feshan ori nu mai suntem), stie ca a combinat-o bine cu tricoul pu**ma mov.
Si iata-l… hotarat, o priveste adanc, tandru in ochii fardati, cu o profunzime care o strapunge pana in materia cenusie atrofiata si ii spune, cu cea mai secsi voce pe care o poate articula un pusti prepuber, de Giastin Bibar de altfel : ‘Bem ceva in oras azi, pisi ?’. Lolita chicoteste, il ia de brat, isi aduna, ea ghiozdanelul roz, el gentuta verde, si le arunca pe cate un umar si o pornesc la pas spre prima cofetarie unde o sa planga indignati ca nu li se serveste bere. Pe drum, lui Giastin ii aluneca din cand in cand privirea pe decolteul gagicii de la a 7a C, unde se pot observa deja primele tentative de sani. Lolita observa si il inghionteste nervoasa… dar nu, ea ii va oferi ceea ce micul Giastin n-a primit in viata lui…decat de vreo 3 alte dati… ea ii va oferi intrare libera la turul unei pesteri care va tot primi turisti in viitor, de multe ori chiar si in grup.
Acasa la ea, un Vogue superlightsuperlong fumat pe marginea patului, dupa un joc ceva mai elaborat de ‘de-a doctorul’, exact asa cum faceau si Josefina Guadalupe de Los Angeles cu Jose Armando in telenovela aia misto, exceptand patul cu petale de trandafiri si lumanarelele, Giastin mai are un pic si adoarme, ea ii tine discursuri despre amor, inca gafaind de extaz, in timp ce isi cauta chiloteii roz cu hanamontana camuflati perfect, ca un cameleon, in restul camerei.
Mamica intra… ii gaseste goi…si incepe sa rada ‘Ah, copiii din ziua de azi…cat de repede cresc…ce precoce e fetita mea…imbracati-va sa nu raciti !’
Iti dai doua palme…mergi mai departe, iti blestemi imaginatia defecta, te faci ca nu ai vazut nimic… si iti juri sa folosesti prezervativ tot restul vietii.

Un comentariu:

Anonim spunea...

pff...imitatiile astea ieftine de Lolita din ziua de azi ar avea multe de invatat de la ea, ca sa nu mai zic de la altii:))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...