Jupiter.



   Vara asta mi-am împăturit bine mândria de cicist în rucsac împreună cu hainele de vară si am decis să merg pe 4 roți în loc de doo spre locul de baștină al ciorilor albe(pescărușilor):Marea Neagră.
   Primul motiv și cel mai important,adică „impulsul” ce m-a impulsionat să vin aici au fost banii.Tata m-a ispitit cu un loc de muncă pe plajă,noaptea,de unde scriu și acum.Cum eu am nevoie de bani pentru o nouă consoartă(mă refer la bicicletă aici,nu sunt arab să-mi cumpăr femeea),un loc de muncă la mare(și primul meu loc de muncă dealtfel) a fost un vis devenit realitate.
   Cu plinul făcut și RCA-ul plătit,iată că pornim spre Jupiter,dar de data aceasta Jupiter-stațiunea turistică de pe litoral.

   Luni(pentru că am plecat de la inceputul săptămânii,să fie cu noroc) a fost o zi plină de noutăți,am văzut pentru prima dată Bucureștiul,oraș care îmi dă același sentiment pe care l-a avut pictorul francez din Balta Albă când a venit în Țara Românească,adică nu-mi dau seama dacă e oraș dezvoltat sau peșteră cu internet wireless.
Cruciuloaiele legate de oglindă sunt marcă înregistrată BOR
    
   Apoi după ce te rătăcești pe străzile prea încărcate de șoferi tupeiști,ajungi pe autostrada Soarelui,un câmp vast care străbate Bărăganul.Un câmp care te face să-ți dai seama că o piatră e super amuzantă.Un câmp care te face să-ți dorești un topor pentru a tăia bucata de drum care te desparte de civilizație.
Spre orașul oportunităților.

Câmpie,câmpie,câmpie...peste tot câmpie!

Lan secerat de grâu
    Apoi minunea minunilor are loc când intri în Cernavodă,un oraș minunat,destul de curățel,așezat pe malul canalului Dunăre-Marea Neagră,plin de poduri,străzi,alte străzi,mașini,copaci,clădiri care arată bine,alte străzi ok,cer albastru și nori d-ăia pufoși de zici că-s din vată de zahăr.
Podul peste canalul Dunăre-Marea Neagră
      În cele din urmă,ajunserăm în Jupiter și aciuarăm la hotel.Încă din prima seară acolo m-au angajat,nu prea încântător să stai noaptea pe o plajă cu oameni care se țin de mână și se pupăcesc,dar după 2 a fost ok.Deja am făcut un compromis: Am renunțat la blugi în favoarea unor pantaloni scurți care sunt asemănători cu boxerii al dimensiuni.Aș vrea să mă și bălăcesc,dar nu vreau să mă bronzez...în fine,văd eu,suntem toți oameni maturi aici,nu?În încheiere,vă arăt poze de pe plajă cât și o filmare ca să ascultați valurile mării.
Vedere spre Neptun


Ciorile Albe


Stabilopozi


Gustav cu prietena lui,Zmaranda.




Invazia algelor


Un apus de soare


Un răsărit de soare

Morning,sushine!


Wake up.Gustav.

Cee avem noi aici?
                                              
                                                   Plus video bonus:





                               



Niciun comentariu:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...