Dintr-un pahar(Sau cum să te scuzi că nu mai postezi nimica)

Dintr-un pahar am ajuns aici.Știi,am auzit comentarii(de la personalitățile mele distincte) cum că B.L.O.G.-ul a murit,că-l țin(em) în viață cu comicuri bășite făcute de @NoChanceForUs de pă TPU.
Ei bine,zvonurile sunt parțial adevărate!Na și uite,ca să mă scuz,iată motivele,mai mult sau mai puțin bine fondate:
 1 .  @Eul Liric,care acum are nevoie de mașină de spălat dată la modul „stoarcere” pentru a mai scoate vreo metaforă din creerul ei uscat și zbârcit a trecut la extreme,s-a plictisit de viața ei de calculator și stat în casă,și a zis să nu mai frece pisoiu` între 4 pereți,ci să se apuce de sporturi extreme,cum ar fi mersul în aer liber pe beton și iarbă de periferie.Dacă așteptați articol de la ea,puteți să vă luați o carte de citit între timp.Sau o bibliotecă.Ce să facem,v-a uitat,dragi ne-fani care nu vă uitați pe aici și care nu citiți.Mă minte de multă vreme că se apucă de scris ceva,dar singurul lucru pe care îl scrie sunt gogoșile pe care mi le vinde mie spunându-mi că se apucă de scris.N-o credeți,e o
ipocrită!
 2 .  Eu,@Hedgehog a.k.a. @NoChanceForUs,tipu` ăla cu comicuri de toată jena,făcute la sau cu ajutorul micțiunii și cu niște pseudo-articole de râsu` curcilor(dacă râde curca,atunci eu mă apuc de călărit pinguini siamezi) a ajuns la mare,vrea ca hapsânul să scoată bani bani bani(cică ar fi și-ăsta un disperat d-ăla de-l caută moartea pe acasă,tip d-ăla însurat cu bicla și adânc intrat în lumea lui).I-a fost ciordită și camera foto,așa că pauză fotografii la care oricum nu vă uitați pentru că nu știți să apreciați arta,ci doar pozele cu gagici cărora li se vede  juma de țâță,adică nou material de onanie pentru voi,prilej să vă mișcați mâinile convulsiv pe sub birou.Am auzit că tipu` ăsta o ține în beții și zile(adică 24 din 24) albe,iar comicu` ăla cu care se lăuda s-ar putea să ajungă mai târziu.Deh,poșta asta română,ce să-i faci?!Merge ca ochiu mortului frate!Probabilitate să-i crape și pipota-n el,că încearcă să mai lungească bateriile cu Red Bull.Gargară cu alcool nu merge,așa că a dat-o pe suculețe pline de zahăr,fraierul.
 3 . @Sharky...Sorin săracul,e plecat pe frontul de luptă,o dă pe la țară parte-n parte pe prispa casei cu un joint sau doo,n-are tangențe nici el cu B.L.O.G.-ul.Sunt sigur că în toamnă aduce tolba de poezii plină.Știi cum e @Moș Crăciun,aduce jucării și le dă la schimb pe poezii.Ei bine @Moș Sharky e invers,aduce poezii și cere jucării.Sau de băut.Ce-i mai place și lui viața...

Mă nu știu,eu mai încerc să ademenesc membrii,adică pana mea,am ținut viu blogu` ăsta juma de an,n-am chef să renunț acuma.
Ne-am dat și pă feisbuc,unde nu ne știe nici dracu,pentru că lumea nu știe să umble pă feisbuc decât să vadă poze porno.

Vacanța de vară...mereu un ideal,mereu o semi-dezamăgire.
Satana fie cu voi,eu mă retrag din peștera de unde am venit,că începe să se facă frig și am chef d-o vodcă.

2 comentarii:

d. spunea...

Cred ca se intampla ceva!! :))) Nici eu nu mai am nici idei,nici chef,nici tragere de inima sa mai scriu pe blog...asa ca va inteleg. :)

clannad spunea...

Ar fi pacat sa moara .Imi placea Blogu :(

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...